MediaPedia

База на податоци на медиумска сопственост

Повеќе

Сопственици

Кој стои зад македонските медиуми?

Повеќе

Истражувања

Медиуми - тајкуни - власт

Повеќе

Клучно е влијанието на медиумите во креирањето на јавното мислење. Важно е да знаеме какви се политичките и бизнис врски и влијанија во медиумите во чии кујни се подготвуваат содржините кои утре ќе влијаат на целокупните одлуки кои ги носиме во однос на општествените процеси.

Mediapedia.mk