MediaPedia

Databaza e pronareve të medieve

Më shumë

Pronarë

Kush është prapa medieve maqedonase

Më shumë

Hulumtimi

Mediet - Shefat - Fuqia

Më shumë

Është kyç ndikimi i medieve në krijimin e opinionit publik. Është me rëndësi të dimë se çfarë janë lidhjet dhe ndikimet politike dhe ato të biznesit në mediet në kuzhinat e të cilëve përgatiten përmbajtjet të cilat nesër do të ndikojnë mbi vendimet e përgjithshme të cilat i sjellim sa u përket proceseve shoqërore.

Mediapedia.mk