Медиум


СЛОБОДЕН ПЕЧАТБиографија


Владимир Кошевалиски, според документите од Централниот регистар се води како сопственик на Слободен Печат, заедно со Градимир Јовановиќ

Тој претходно бил маркетинг менаџер во Аутомотив Груп, а познат е и како сопруг на водителката Иванна Хаџиевска, сега вработена во кабинетот на лидерот на СДСМ Зоран Заев

Градимир Јовановиќ е поранешен уредник и новинар во македонското радио, кој е во пензија. Документи