Медиум


ЛИДЕРБиографија


НепознатaЗабелешка


Дел од хонорарните соработници со кои „Медиа педиа“ стапи во контакт и направи увид во дел од нивните договори за исплата покажуваат дека тие се плаќаат од фирмата издавач на порталот „Курир“.

Повеќе за ова во секцијата ИстражувањaДокументи