Медиум


A1 ОНБиографија


Предраг Петровиќ од 1997 до 2004 година е уредник и водител на вестите во Македонската радио телевизија, а потоа преминува во А1 телевизија каде што работи од 2004 година покривајќи ги секторите судство и корупција се до нејзиното затворање во 2011 година.

Веднаш потоа почнува да работи во дневниот и неделниот магазин Фокус, додека не го отвори порталот А1 он во февруари 2012 година.Документи