Медиум


ХДТВ МЕГА Д1 ДЕЛЧЕВОБиографија


Горан Митев од 2009 до 2012 година е заменик – директор во Државната лотарија.

По напуштањето на оваа функција тој заминува на менаџерската позиција во фудбалскиот клуб „Вардар“. 

Повеќе за тоа како ги купува двете телевизии може да се прочита во секцијата ИстражувањаДокументи