Медиум


ТВ МЕНАДА НТВ ОХРИДБиографија


Драган Митковски е 48 годишен сопственик на сметковотствената фирма „Митковски ММ“ и претседател на Комората на сметководители при Сојузот на стопански комори. 

Тој преку фирмата „ДМТ Продакшн“ поседува уште еден медиум, ТВ Менада од Тетово.

Повеќе за инволвираноста на Митковски во медиумскиот бизнис може да се прочита во секцијата Истражувања

 

 Документи