Медиум


ДЕНЕШЕН ВЕСНИКБиографија


Дејан Донев е лицето околу кое се поврзува повеќе портали со слична или речиси иста уредувачка политика и содржини.

Тој е оснoвач на „Денешен весник“, порталот „Буквар“, административен контакт на интернет телевизијата „Македонија24“ која дели исто седиште со порталот „Курир“, но и маркетинг контакт за порталите „Курир“, „Лидер“ и „Вистина“.

Повеќе за Донев прочитајте во секцијата ИстражувањаДокументи