Медиум


ВИСТИНА КУРИРБиографија


Ацо Мисајловски е брат на Владо Мисајловски, државен секретар во Министерството за транспорт и врски и член на владејачката партија ВМРО ДПМНЕ.

Своевремено бил и претседател на Унијата на млади сили на ДПМНЕ во општинскиот огранок во Ѓорче Петров. Основањето на „Ем Медиа ДООЕЛ“ воедно му го носи и првото вработување на Ацо Мисајловски.

Повеќе на оваа тема прочитајте во секцијата Истражувања.

 

 Документи