Управителот на Телеграф ДООЕЛ Скопје Горан Манов во исто време е управител на „Хотел ...

повеќе

Вистина е забавен информативен портал кој во МАРНЕТ е регистриран на фирмата Ем Медиа ...

повеќе

Веб порталот А1 он почна со работа по затворањето на А1 телевизија и требаше ...

повеќе

Покрај импресумот, евидентно е и отсуство на објавени податоци за издавачот на овој портал. ...

повеќе

Центарњус е медиум кој на македонскиот интернет простор се појави пред локалните избори во април ...

повеќе

Веб порталот Мактел има јавно објавен импресум кој се состои единствено од уредник и од ...

повеќе

Зад порталот Пулс 24 стои името на поранешниот пратеник во Собранието од ВМРО ДПМНЕ ...

повеќе

Друштвото Видео Веб Продукција ДОО е издавач на порталот НОВА, информација објавена на медиумот. ...

повеќе

Порталот „Лидер“ дели иста ИП адреса со порталот „Економски“.   Заедничко им е прикривањето ...

повеќе

Медиа.мк е дел од групацијата на информативни интернет портали, Медиа Груп Македонија. Во оваа групација ...

повеќе

Во државниот македонски регистар на портали МАРНЕТ, фирмата „ИИА ДД ДОО“ се води како ...

повеќе

Веб порталот Мкд.мк има јавно објавен импресум, издавач и контакт. Таму работат познати новинарски ...

повеќе

Порталот Прес 24 беше отворен со грант од Американската амбасада во Скопје, а потоа ...

повеќе

Веб-порталот Максим нема јавно објавен импресум, а не се знае ниту издавачот на порталот. ...

повеќе

Веб порталот Плусинфо почна со работа во мај 2011 година, како проект на фондацијата ...

повеќе

На вистинскиот сопственик на медиумот не може да му се влезе во трага. Основач ...

повеќе

Порталот Фактор, кој почна да функционира од септември 2012 година, покрива теми претежно поврзани ...

повеќе

На веб страницата на порталот Инфомакс не можат да се најдат податоци ниту за ...

повеќе

Основач на информативниот портал Нетпрес е Дејан Николовски, поранешен уредник и новинар во дневниот ...

повеќе

Веб порталот Либертас на својата веб страница има јавно објавен импресум. Формиран е во ...

повеќе

Според документите од Централен регистар на Македонија, сопственик на оваа компанија е извесен Ацо ...

повеќе

Порталот Фокус.мк се роди како продолжение на неделникот „Фокус“ со малку поинаква тематика. Порталот ...

повеќе

Издавачот на Бриф е регистриран на 15.10.2012 година. Освен за работа со интернет портали, ...

повеќе

Mediapedia.mk