Телевизијата НТВ од Охрид од која што се емитува програма и во околината на ...

повеќе

„Телеканал А1“ се емитува на фреквенцијата на поранешната валандовска телевизија „ВТВ“ откако во мај ...

повеќе

Според документите од Централниот регистар, од 2008 до 2010 година сопственик на Златен канал ...

повеќе

Телевизијата Сител е втората независна национална телевизија во Македонија основана во деведесеттите години по ...

повеќе

Телевизијата „Менада“ која што емитува програма во околината на Тетово, Гостивар и околината е ...

повеќе

Сител 3, заедно со сега згаснатата А1 телевизија и Канал 5 плус се првите ...

повеќе

Телевизијата ХДТВ Мега претходно зрачи како ТВ Боем со седиште во Кичево. Пролетта, во ...

повеќе

Радиото Слободна Македонија (РСМ) почна со работа во декември 2013 година на фреквенцијата на ...

повеќе

Основач на телевизијата Канал 5 во 1998 година беше пратеникот и претседател на поранешната ...

повеќе

Алсат - М телевизија е првата национална телевизија која почна со емитување програма на ...

повеќе

Прв сопственик на ТВ Д1 е кичевчанецот Слободан Дамјанов. Во мај 2013 година тој ...

повеќе

Браќата Арслан и Јасер Елезоски ја продаваат дебарската локална телевизија  „К3“ или „Канал 3“ ...

повеќе

Телевизијата Телма е во сопственост на Акционерското друштво за трговија со нафта и нафтени ...

повеќе

Телевизијата Алфа почна да емитува програма во 2008 година. Мнозински сопственик во тоа време беше ...

повеќе

Канал 5 Плус, заедно со сега згаснатата А2 телевизија и Сител 3 плус се ...

повеќе

Сопственикот на сателитската телевизија 24 вести е австриска фирма за која тимот на Медиа ...

повеќе

Mediapedia.mk