Фирма основач


Слободен печат ДОО Скопје

Ул. Македонија 3, СкопјеСопствеништво


Владимир Кошевалиски /Градимир Јовановиќ
( повеќе детали )Директор


Владимир КошевалискиУредништво


Главен и одговорен уредник

Бранко Героски

Заменици на главниот и одговорен уредник

Жарко Јорданоски

Злате Лозановски

 

 Забелешка


Слободен печат е еден од ретките дневни весници во Македонија кој е критички настроен кон владејачките структури. Документи


слободен1 слободен2 слободен3