Фирма основач


Трговско радио дифузно друштво Сител 3 ДООЕЛ

1732 бр. 2, СкопјеСопствеништво


Зоран Додевски
( повеќе детали )Директор


Зоран ДодевскиУредништво


НепознатоЗабелешка


Сител 3, заедно со сега згаснатата А1 телевизија и Канал 5 плус се првите приватни телевизии со сателитска концесија. 

Повеќе за функционирањето на Сител 3 може да се прочита во секцијата Истражувања. Документи


sitel 3_1 sitel 3_2