Фирма основач


Виртувио ДООЕЛ Скопје
Ул. Франклин Рузвелт 5 А-1/6, СкопјеСопствеништво


Филип Петровски
( повеќе детали )Директор


Филип ПетровскиУредништво


Главен и одговорен уредник

Емилија Велиновска 

 

 Забелешка


Зад порталот Пулс 24 стои името на поранешниот пратеник во Собранието од ВМРО ДПМНЕ во мандатот на Љубчо Георгиевски, Филип Петровски.

Како сопственик во документите од Централниот регистер се води неговиот татко Слободан, додека Петровски е управител на фирмата издавач „Вертувио ДООЕЛ“.

Повеќе за двајцата прочитајте во секцијата СопственициДокументи


Тековна состојба Пулс24_1 Тековна состојба Пулс24_2