Фирма основач


Тотал Медиа Центар ДООЕЛ

Бул. Илинден 103/12 СкопјеСопствеништво


Драган Павловиќ Латас
( повеќе детали )Директор


Драган Павловиќ ЛатасУредништво


Уредник

Драган Павловиќ Латас

Проект менаџер

Кристина Николова Кузмановски

Горан Зивчевски

 Забелешка


Медиа.мк е дел од групацијата на информативни интернет портали, Медиа Груп Македонија. Во оваа групација освен овој информативен портал влегува и интернет изданието на дневниот весник Вечер како и интернет агрегаторот Вести.мк. 

На веб страницата на Вечер беше објавено дека почетната инвестиција на групацијата е 100.000 евра, сопствени пари на основачите. Документи


Media.mk 1 Media.mk 2