Фирма основач


ЕМ МЕДИА ДООЕЛ
Ул. 9 Мај 22 б, СкопјеСопствеништво


Ацо Мисајловски
( повеќе детали )Директор


Ацо МисајловскиУредништво


Непознато

Уредништвото на порталот Курир во минатото беше јавно објавен. Сега, делот „импресум“ е впишан како приватен дел од страницата и потребна е лозинка за да се пристапи до имињата и презимињата на уредниците и на новинарите. 

kurirЗабелешка


Според документите од Централен регистар на Македонија, сопственик на оваа компанија е извесен Ацо Мисајловски, брат на висок државен функционер во Mинистерството за транспорт и врски.

Фирмата „Ем Медиа ДООЕЛ“ исто така стои зад повеќе информативни портали кои се појавија на интернет просторот во последните 2 години.

Оваа компанија воедно е единствениот информативен портал од кој Владата, општината Гази Баба, АД ЕЛЕМ и МЕПСО набавувале услуги за обработка на видео вести во делот на набавките кои се прават во четири очи. 

За тајните газди и тајните редакции кои оперираат во рамки на компанијата издавач на „Курир“ и фирми на нејзини блиски соработници читајте во секцијата Истражувања 

 

 Документи