Фирма основач


Друштво за дигитални медиуми БАБИНСКИ ДООЕЛ
Бул. АСНОМ 46-3/1 СкопјеСопствеништво


Илин Николовски
( повеќе детали )Директор


Илин НиколовскиУредништво


На веб страницата на Бриф објавен е импресум со имиња, но нема податок за главниот и одговорен уредник, како и за позициите кои посочените личности ги исполнуваат.Забелешка


Издавачот на Бриф е регистриран на 15.10.2012 година.

Освен за работа со интернет портали, фирмата издавач на порталот „Бриф“ има регистрирано и дополнителни дејности во сферата на шпедицијата и трговија со непрехранбени производи.

Формалниот сопственик Илин Николовски е син на пратеничката од СДСМ Ленче Николовска.

 

 Документи


Бриф - тековна состојба страна 1 Бриф - тековна состојба страна 2